Anyukák, ti soha sem adtatok cukros teát (vizet) egy év alatti babátoknak? De őszintén!
Figyelt kérdés
2015. jan. 20. 20:53
3/18 anonim válasza:
Nem adtam. Sőt, már 2,5 éves és még soha nem ivott teát, limonádét, vagy szörpöt. Már adnék neki, de nem issza meg.
4/18 anonim válasza:
Nem. Sohasem adtam. Most 11 hónapos. De nem is fogok ezután sem. Anyám folyton azzal itatott, nagyon rosszak voltak a fogaim.
5/18 anonim válasza:
Én adtam. Sajnos teljes mértékben elutasította a vizet, inkább nem ivott egy kortyot sem.
6/18 anonim válasza:
Nem, de 100%-os gyümölcslevet, cukrot is tartalmazó joghurtot, túrókrémet stb kapott. Innivalóban nem, de a lányom nagyon jól issza a vizet, nem volt ebből gond.
7/18 anonim válasza:
Nem, valahogy nem volt rá szükség. De kapott fél kocka csokit, egy-egy falat túrórudit, tejszeletet.
8/18 anonim válasza:
Mikor szorulása volt, akkor adtam. (védőnő ajánlása)
9/18 anonim válasza:
Mivel én magam sem iszom cukros dolgokat, meg sem fordult a fejemben, hogy cukrozzam a gyerekeim innivalóját!
Isznak gyümölcslevet, de vízbe cukor??? Minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!