Glutén bevezetéséhez elsőre babakekszet vagy inkább zabpelyhet adtatok babátoknak?
Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 10:32
2/9 anonim válasza:
Én háztartási kekszet adtam, megnéztem melyik fajtában nincs tojás.
4/9 anonim válasza:
Tudom meg leszek kövezve, de én nem adtam babakekszet. Egyetlen egy babakekszet nem találtam, amiben ne lenne cukor. Úgyhogy inkább vettem natúr gabonaporokat és azzal kezdtem a glutén bevezetését. Bőven fog még cukrot kapni az életében, semmi szükség rá, hogy már ilyen pici korban is cukrot kapnia, pláne amíg még nem lehet neki rendesen fogat mosni.
5/9 anonim válasza:
Tehát nem zabpelyhet, ahogy kérdezed, hanem konkrét zabpor, de van még sokféle, kukoriza, rizs (ez ugye gluténmentes) stb, szóval lehet variálni vele, ezzel sűrítettem a főzelékét.
6/9 anonim válasza:
7 gabonás pépet adtam neki.
Én sem kívántam a 6 hós babámnak azt a mennyiségű adalékot és cukrot, amit a babakekszekben találtam :(
7/9 anonim válasza:
Ha jól látom mindenki 100%-t kapott aki cukros babakekszet adott a gyerekének, aki pedig nem kívánt cukrot adni neki, az le lett pontozva.
Akkor egyértelmű a válasz, adj neki babakekszet!
8/9 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le, azt pedig nem értem, hogy az egyébként teljesen normális és a kérdésre adott válaszokat miért kell lehúzni...
2014. dec. 22. 15:49
9/9 anonim válasza:
7-es nem csak te lettél lepontozva, hanem mindenki. Nem értem ezt miért kell így a szívedre venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!