Babakekszet minden nap lehet keverni a gyümölcsbe?
Miért ne lehetne?
Én mindennap adok neki. Védőnő se mondta h nem lehet.
Én minden nap tettem bele.
Védőnő nálunk azt mondta, hogy simán mehet.
Nekem a gyerekorvos azt mondta, 6 hónapig csak anyatej, ha már kap gyümölcsöt két hónapon keresztül napi egyszer kapjon kis mennyisegben kekszet, reszelve egy kiskanállal aztán késõbb lehet emelni az adagot, de ennyi idõ kell, hogy megszokja, közben viszont figyelni kell rá
hogy minden más gluténmentes legyen.
Utolsó!
De akkor te 8 hónaposan kezdted bevezetni a glutént. Most meg már annak aki 4 hónaposan kezdi a hozzátáplálást annak azt mondját napi fél keksz! Minél hamarabb be kell vezetni a glutént. Egy 8 hónapos bőven eszik glut3nt nem csak babakekszben de a kifli végben is van.
Én majdnem minden tízóraira kekszes tejpépet és gabonapépet keverek össze gyümölcspürékkel 5 hónapos kora óta.
Tisztán én nem szeretem adni, mert nekem úgy nagyon édes, de miért ne kaphatna minden nap?
"6 hónapig csak anyatej, ha már kap gyümölcsöt két hónapon keresztül napi egyszer kapjon kis mennyisegben kekszet"
Ezt írtad!!!! Ebből az jön le h te 8 hónaposan adtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!