Natur zabpehellyel kezdhetem a glutén bevezetését?
Figyelt kérdés
Természetesen turmixolva...stb hogy jó legyen. csak nem tudom hogy lehet e. pl almába tennék egy kiskanállal.2015. jan. 27. 22:09
2/7 A kérdező kommentje:
:) köszi. vártam hasonló választ is :) de köszi, nagyon nem értem ezekhez.
2015. jan. 27. 22:14
3/7 anonim válasza:
A zabban keresztszennyeződés által lehet glutén, de mindenképp kezdheted ezzel is, nagyon tápláló a babának. Glutén bevezetésénél arra ügyelj, hogy egyszerre csak keveset adj, lassan emeld a mennyiségét, így nem éri hirtelen nagy glutén terhelés a baba szervezetét.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi utolsó.
olvasgattam most, szerintem búzadarát fogok neki adni.
2015. jan. 27. 22:38
5/7 anonim válasza:
Jó a zab is, megoszlanak a vélemények, mennyi glutén van benne, kevesebb, mint pld búzadarában, de mindenképpen hőkezelve add, nyersen felnőttnek sem jó! És jó, hogy vmi házilag készültet adsz, jobb mint a kész babakeksz félék.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi neked is utolsó. mindenképp főzni fogom neki. pl almával együtt (csak főzve eszi meg) megfőzőm majd ugyan úgy együtt botmixerrel összeaprítom. akkor adok neki, azt később meg búzadarát.
2015. jan. 28. 07:17
7/7 anonim válasza:
ha már búzadarában gondolkozol, ajánlom a tönkölybúzadarát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!