Jó, ha a glutént gabonapép formájában vezetem be?
Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani valamelyiket? Illetve leírni, pontosan hogyan csináljam?2014. dec. 17. 19:07
1/5 anonim válasza:
Én ezzel vezettem be a glutént. Itt egy leírás róla és az elkészítési javaslat is. Volt, hogy főzelék sűrítésére is ezt használtam. Nekünk bevált.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. dec. 18. 05:23
3/5 anonim válasza:
Azért jó a gabonapép, mert nincs benne semmi más (mint cukor a babakekszben) és szépen folyamatosan tudod növelni az adagot. Kezdetben csak egy pici adagot kevertem a főzelékéhez majd egyre többet. A mai napig azzal sűrítek, mert nagyon egészséges (a mi ételeinket is /persze nem a babagabonapéppel :-)/, zabkorpával a fehérliszt helyett).
4/5 anonim válasza:
Igen, tökéletes!
Én először a DM-es Grízpelyhet használtam, aztán kipróbáltunk több félét, de az maradt a kedvenc, az ízlik legjobban :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. ki fogok próbálni én is több fajtát :)
2014. dec. 18. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!