Gabonapépet melyik étkezéskor adtok a picinek? És rizspépet/tejépéet? Kisfiam 7 hónapos, nemrég kezdtük a hozzátáplálást, de nem tudom pontosan melyik étkezéskor adjam, és hogyan, mennyit neki.
Tulajdonképpen te döntöd el, hogy hogyan szeretnéd. Csinálhatod úgy is, hogy a gabonapéphez kevered a gyümölcsöt, zöldséget. Mikor már ott tartottunk, hogy minden étkezést kiváltottunk, én általában reggelire adtam a rizspehelyből készült pépet, akármilyen zöldséggel, gyümölccsel, fahéj, alma, esetleg barackkal, vacsira általában a zabpehely ment, vagy a tönkönybúza-zab, ezek tartalmasabbak, lassabban szívódnak fel, mint a rizspehely. Később éhezik meg utána a gyerkőc.
Viszont én a hozzátáplálást tejpéppel kezdtem (Milupa különböző változatai), 2 hétig ilyeneket kapott uzsira, hogy szokja a kanalazást. A 2. étkezés (ebéd) lett kiváltva gyümivel, zöldséggel.
Köszönöm a gyors választ.
Vacsira a gabonapépet magában kapja a pici vagy gyümölccsel keverve? Teljes adagot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!