A kisfiamnak már van négy foga, nemrég kezdtük a hozzátáplálást. Mivel tisztítsam a fogait?
Figyelt kérdés
Tudnátok linket küldeni.Láttam gumis fogkefét, olyat,amit az ujjadra húzol.2012. dec. 14. 20:59
1/7 anonim válasza:
Mi is azt az újrahúzhatósat használjuk,az a legtökéletesebb ilyen pici korban.
Ami nagyon fontos,hogy ne legyen benne fluorid,stb.Ez a fogkrém pl. kimondottan piciknek van kifejlesztve és nem okoz gondot,ha lenyelik (mert nyilván le fogják nyelni).Elég húzós az ára,de annyira pici kell belőle,hogy nagyon sokáig elég lesz.Mi ezzel szoktatjuk hozzá a rendszeres fogmosáshoz és imádja (8 hónapos).Biztonságosan használható,tuti hogy nem sérted fel az ínyét,száját mint egyébként előfordulhatna ha fogkefével ápoljátok a fogacskáit.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. dec. 14. 21:18
3/7 anonim válasza:
ilyen picinek még az ujjrahúzós a legjobb, de miért csak most kezditek a fogmosást ha már 4 foga van?
4/7 anonim válasza:
Bocsi off-olok. Kedves 1. Hol lehet ilyen Nenedent fogkefét és fogkrémet venni?
5/7 A kérdező kommentje:
Eddig olyan gumikefével tisztítottam neki, babáknak van, de szerintem nem jó.Én a Rossmannban talán láttam olyan fogkrémet.
2012. dec. 14. 22:48
7/7 anonim válasza:
1. vagyok:az összes drogériában van,patikában is lehet kapni.Ott ha kicsit rugalmasabbak,meg tudják oldani EP-re is (én így vettem legutóbb).1900.- körül van az ára,az igaz; de nagyon sokáig elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!