Ha almalével kezdem a hozzátáplálást, akkor mi a következő lépés?
Utána a többi lé jön, vagy ugyanaz a gyümölcs pépesen?
Tehát pl. almalé, őszilé, almapép, barackpép, vagy almalé, almapép, őszilé, barackpép a sorrend?
Légy szíves ne írjátok, hogy túlparázom, mert tudom, hogy nem kell ennyire szigorúan venni, de valahogy akkor is kell csinálni és nem tudom melyik a jobb.
azonos fajta jön, tehát almalé, almapép
hiszen ezt az anyagot kóstoltatod, ha az almalétől nincsenek kiütései, akkor ezzel mehetsz tovább, a baracktól még lehetnek, mindig bevezetéssel kezdjük az új hamik megismertetését
Mi 1 hónapja kezdtük.
Leírom hogyan.
Almalé. Fintorgott, savanyú volt.
Másnap is almalé akkor is. Akkor bele raktam a pépet is.
Hát mint akit szarral tömtem úgy csinált.
3-4 napig ez volt utána úgy ahogy megette.
Aztán banánt is raktunk bele 1 hét múlva na akkor már nagyon hasonlított az evésre.
És akkor most kekszet is rakunk bele már.
Meg őszibarack de azt a hipp esett adtam neki mert nem akarok konzervet.
2 hét múlva már krumpli tejjel.
Aztán 2-3 nap múlva brokkoli, répa, cékla, sütötök ezeket variáljuk már nagyon ügyes. Ki is tudjuk már végre potolni az egész evést vele. Most 4,5 hónapos.
Köszönöm a válaszokat. Az előbb adtam egy kis almalét, egész jól bírta.
Kedves 3.! Te tényleg 5 hónaposan fogsz a babádnak tejet adni? (írtad, hogy krumpli tejjel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!