Hogyan csináljam a hozzátáplálást?
1-es vagyok.
Ja és adjatok neki üditőt is amik babáknak vannak...de abból se ne sokat!elejébe csak kostoltasd!
Szerintem ez egy összetettebb kérdés annál, mint hogy azt lehessen mondani, hogy így és így, aztán passz.
Én pl. megközelítően sem úgy csináltam, mint első, de most hogy a harmadikat táplálom hozzá, azt mondhatom, hogy még az egyes gyerekeimmel sem egyformán csinálom.
Azt kell átgondolni, hogy milyen céljaid vannak: pl. minél előbb leszoktatni a szopiról, vagy, az ő ütemében haladva szép lassan ismerkedni az ízekkel. És e két megoldás között persze számtalan átmenet létezik.
Akarsz-e pépes ételt adni, vagy minél előbb jó lenne ha a felnőtt ételeket enné már, darabosan.
Ezeket átgondolva kell elindulni. Keresni egy hozzátáplálási táblázatot, ami irányelvként szolgál azzal kapcsolatban, hogy melyik tápanyagot mikor célszerű bevezetni.
Aztán jöhet a kísérletezés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!