Mi legyen a következő lépés? Kisfiamnál három hete kezdtük a hozzátáplálást gyümölcslével, majd alma, őszibarack, alma-sütőtök, gesztenye.
Az almát nem igazán szereti, őszibaracktól kiütéses.
Adhatok sárgarépát, vagy milyen gyümölccsel próbálkozak?
A tízórait szeretnénk kiváltani.
bármikor. én úgy csináltam, hogy egyik nap ebéd helyett főzelékkel kínáltam. én őszibarack-krumplit választottam és annyira ízlett neki, hogy a tápszert már nem is kérte. onnantól kezdve ki volt váltva az ebéd.
mehet a sárgarépa, krumpli, banán, én adtam húslevesben összetört répát, galuskát, később pici főtt máj, pépesített csirkemell. igazából minden, ami nem fűszeres és nem okoz puffadást. gombát mondjuk nem, az nehezen emészthető.
6 hónaposan: alma. őszibarack, meggy, gesztenye, burgonya, sárgarépa, sütőtök, cékla
7 hónapos: banán, körte, narancs, citrom, paradicsom megfőzve, cukkini, saláta, brokkoli, fehérrépa, pasztinák, zeller, spárga, tö, uborka, passzírozott zöldborsó, csirke, pulyka
ha a tízórait kiváltottad, akkor jöhet az ebéd aztán az uzsonna, majd a reggeli és legvégén a vacsora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!