Hogy kell a kóstoltatást elkezdeni? és a hozzátáplálást?
mégis milyen kóros reakció lenne az almától??? Minden ételnek megvan az ideje, mikor lehet bevezetni. Van, amit csak 3 éves kor után. Na attól lenne kóros reakció, ha epret vagy mogyorót adnál neki, de könyörgöm, láttál embert, aki a krumplira, almára, barackra allergiás???
Persze lehet úgy csinálni, hogy 1 kanál almalé, 2 kanál almalé stb. de szerintem semmi értelme. A 2. gyereknél rájössz. Nekem az első is totál fel volt háborodva, hogy elveszem előle a kaját.
Kedves Audrey 80. Én láttam már olyan embert, aki almára és barackra allergiás. Magamat, amikor a tükörbe nézek. Lehet, hogy pont azért mert engem még anno (elég rég) 2 hónaposan kezdtek hozzátáplálni.
Amúgy szerintem a kérdező nem kóros reakciót vár, hanem szeretné, ha az apuka is látná az első falatokra adott reakciót (mosoly, fintor, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!