Mit adjak 7 hónapos kislányomnak - akinél nemrég kezdtük a hozzátáplálást - ha napokig nincs széklete, vagy ha van is, az iszonyú kemény?
Az én fiam is nagyon szorulásos volt eleinte!!Nekünk sem segített a barack és hasonló!
Kamilla tea igen általában.
Én annyit tudtam csinálni, hogy 1-2 napot kihagytam a hozzátáplálással,ameddig nem kakilt. Utána folytattam.
5-6 nap elég soknak tűnik nekem!
Kérdezz rá a védőnőnél, hogy mit lehetne még csinálni!!
Én a sinlacot annyira nem ismerem, soha nem használtam, de elképzelhető, hogy attól van!!!
Kicsit pihentesd a dolgot. Pár nap múlva adj neki barackot megint, sinlac nélkül!!!+ Rengeteg folyadék!!!!!!
nálunk az hozta meg a várva várt eredményt mikor egyszer nem ette meg a szilvapürét és belekevertem a tápiba. na onnantól kezdve ezt használtuk :D simán a szilva nem hajtotta meg :)
sinlacot fiam is itta, ette de nem tűnt fel, hogy az fogná meg néha a pocakját.
ugyanez volt a gond nálunk is hozzátápl.kezdetén.
1.körben: sütőtök, őszibarack, meggy, (cseresznye-ha bírja), zöldségekbe 1 ek.olivaolaj
és sok lábtorna, hasmassízrozás, sok folyadék (anyatej, víz)
ha nem segítettek, akkor mandarin leve, cukrozott kamillatea -éhgomorra
3.körben: Levolac szirup
Köszi a válaszokat mindenkinek! Amúgy még anyatejet kap a kislányom, és emellett napi kétszer bébiételt sinlac-al. Erre azért van szükség, mert amúgy keveset szopik, azt is inkább éjszaka. A sinlac pedig jó tápláló. A napközbeni szoptatások nehézkesen mennek, mert túl érdekesnek találja a világot, és hamar abbahagyja. Pedig igyekszem minnél ingerszegényebb környezetet teremteni a szopizáshoz. Hozzátáplálásként egyelőre inkább bébiételt kapott a megbízható zöldség és gyümölcsforrás hiányában, de a héten anyukám kertjében már tudtunk szedni spenótot, ami nagyon ízlett. Lassan szépen áttérünk a bébiételről a saját készítésre, ha anyukámnál érnek a gyümölcsök, zöldségek.
A cukros kamillateát mi is próbáltuk, egyszer nagyon jól bevált, de kicsit félek a cukortól, nem ártok e vele. Igazából a teával is az a gond, hogy nem hajlandó meginni. Örülök, ha evés közben iszik egy kicsit. Egyébként a pépes evések között szomjúság ellen inkább pár korty anyatejet fogad el.
Igen, a terhesség alatt nekem is komoly problémáim voltak, a végén olyan szorulásos lettem, hogy az aranyerem is kijött.
a Sinlac is fog (rizs alapú), meg a bébiételek is.
Kezdjél saját készítésű ételt adni, amíg szorulásos, lehet hogy egyből megoldódik a gond.
és még 1: krumpli héjában főzve nem fog. csak kockázva főzve! (én is itt olvastam, és meglepődtem, hogy tényleg így van!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!