Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi iszik 6-7 hónapos...

Mennyi iszik 6-7 hónapos babátok, akinek nemrég,1-1,5 hónapja kezdtétek el a hozzátáplálást? És mennyit cicizik?

Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 08:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hónapos a fiam. 1 hónapja kezdett el gyümölcsöt enni tízóraira, és jelenleg itt tartunk. 5x szopizik mellette, de semmi plusz folyadék.
2010. máj. 28. 08:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem még csak 5 hós a lányom,de gyümölcsöt adok neki, kb 5x cicizik,és naponta fél liter babatea vagy víz lecsúszik. Szerintem ilyen melegbe különösen kell figyelni a folyadékpótlásra.
2010. máj. 28. 08:30
 3/4 anonim ***** válasza:
6 hónaposan kezdtem kóstoltatni gyümölccsel. 1 hónap alatt max. 5-6 kanálnyiig jutottunk. Emellett még 6-7 (8)x szopizott naponta, még éjjel is. 7 hónaposan kezdtem bevezetni a zöldségféléket, azt se nagy sikerrel, 1 hónap alatt max. 1/3 üvegnyiig jutottunk... Közben már ugye kapott gyümölcsöt is, bár a mennyisége nem igazán nőtt, csak kb. fél üvegnyit evett meg, így a szopik száma nem csökkent.
2010. máj. 28. 09:19
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi, nálunk kb 1dl fogy el, 2-3* eszik gyümit, főzeléket a kisfiam, aki 6 és fél hónapos. Akkor cicizik,amikor akar, ez ált. napi 4 alkalom.
2010. máj. 28. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!