Mennyit eszik/evett meg babátok az üveges ételekből úgy, hogy pár hete kezdtétek el a hozzátáplálást? Felet? Egészet?
4 hónapos kora óta kap üveges bébikaját.
1/2 - 3/4 üveggel evett meg egyszerre kezdetben (inkább 3/4 üveg). Most 7,5 hónapos, megeszik egy egész üveggel is, úgy, hogy teszek bele neki még csirkemellet, és/vagy gabonapépet.
Kb 3 hete kezdtem a hozzátáplálst (6hónaposan). Ha ízlik neki, akkor fél üveggel eszik meg, utána kéri a cicit, ha nem ízlik, akkor fél kanállal :))
A lányomat is 6 hónaposan kezdtem hozzátáplálni, ő szinte azonnal egész üvegekkel bevágott. De utána ő is kérte a cicit :))
simán egy egész üveggel, vagy aamit én csináltam, abből is egy jó nagy adagnyit, utána egy kis cici ráadásnak
6 hónposan kezdtem hozzátplálni
Én azt figyeltem meg, hogy ha folyékony, és cumisüvegből adom, akkor megeszik egy üveggel is (őszilé).
Mi még most kezdjük.
A kanalazást még nagyon nem csipázza. Olyankor fintorog is, és kilöki.
Most például egy almát facsarok ki neki, azt megissza, és utána még a szokásos tápszer adagot is.
Mennyi almával fogok így kiváltani egy étkezést? Fél kilóval? Vagy azt majd csak a főzelékekkel, krumplisokkal lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!