Nem eszik az 1 éves lányom mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Néhány napja nem hajlandó főzeléket enni de még gyümit sem. Eddig nagyon jó étvágya volt mindig mindent megevett amit csak adtam neki. Csak a tápszer a tejpép, tejbegríz valamint a desszertek tejszelet túrórudi. Mivel azon az elven vagyok hogy deszertet nem kap rendes kaja helyett így reggel óta nem evett semmit.2014. szept. 8. 18:40
11/12 anonim válasza:
Nálunk több hónapja ez megy....már teljesen kikészüök a gyerek nem evésébe! Van néhány hét, mikor hajlandó a maga módján többet enni, de túlnyomó részt alíg pár falatot eszik! Sokat is beteg, és általában mikor megindul egy fogzási periódus akkor utasít el teljesen mindent(1 hónpon keresztül nem evett semmit, csak szopott, ez 8 hósan volt)! Most is ez van, nulla amit eszik, fogyott is, és az anyatej már nagyon kevés neki, de nem tudok mit csinálni! A kedvenceit is elutasítja! Az a baj, h nálunk ez már olyan feszültséget okoz, elsősorban bennem, h az egész család kikészül tőlem, de akkor sem tudom higgadtan kezelni ezt a problémát! Azért biztató h másoknál is vannak nem eszek semmit periódusok!:)
12/12 anonim válasza:
5-ös vagyok. Azt hiszem, annyit lehet tenni, hogy tényleg maradj higgadt (nekem sem sikerül mindig). Ne csinálj belőle ügyet, mert akkor csak rosszabb lesz. Nem fog éhen halni, ha éhes lesz, úgyis eszik, megtömni meg nem tudod.
Én csak arra törekszem, hogy ne menjek el abba az irányba, hogy rendes étel helyett édességet adok neki, mert azt megeszi, és mégse legyen már éhes. Ha nem eszik, akkor nincs puding sem vagy hasonló. Ne szokjon rá, hogy lesz helyette más, ha a főzelék nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!