Bukós babának meddig adjátok a bébiételt? A lányom egésznap enne persze aztán visszajön a felesleg de nem látszik rajta mikor elég.
mennyi a súlya?
önmagában nem normális ha túl lehet etetni, sem 5 hónapost, sem felnőttnél. van ilyen betegség, persze, de normál esetben nem azért nem eszik többet egy baba mert elveszik, hanem mert érzi a jóllakottságot.
szerintem nem ártana megnézni, hogy mennyi az annyi, lehet megnyugodnál. lehet csak 2 kiskanál hiányzik még.
azt tudom, hogy enyém 6 hónaposan 3x kapott szilárdat, 5x szopizott és 2 üveg bébiétel volt az ebédje :)
Az első honapban keveset hízott igy mostanra duplázta meg a súlyát. 3500al született,50 cm most 7kg és 67cm. nem kövér nem sovany....
Gondolkoztunk rajta hogy elvisszük gasztroenterologiara a bukás miatt de kaptunk ar tapszert azota nem bukik csak ha sokat evett. Tegnap este 170milit evett szoval helyesbitek 120-170 g közt eszik.
Azthiszem teszek megint egy probat h többet csinalok neki mennyit eszik meg. régebben is volt igy igy tudtam mennyi tapszert keverjek be. De miota ezt az ar tapszert eszi... mire a végire ér besürűsödik nagyon. Hiába nagy luku c.üveg. az orvos mondta h ne állandósuljon az 1kg feletti hizas ne etessem túl... o.O
én is gondolkodtam h az nem gáz h tul lehet etetni? No mindegy akkor addig adom mig eszi....meglatjuk. Mondjuk a gy.orvos aztmondta 5hosan mar csak 5x kéne ennie... a v.nő meg h 6x egyen még.. hát ö 7x eszik.....
miből készítetted a pürét? előtte mikor evett tápszert?
nekem azért a 180g nem tűnik annyira soknak :)
az meg, hogy 5x kéne ennie... nem véletlenül hozzátáplálás a neve, mert hozzá adjuk a szilárdat, nem helyette... :)
krumpli+répa volt a mönü. előtte 2órával evett kb 190- 200mili tapit (180mili viz plusz a por)
Van rgy olyan érzésrm h hathos növekedesi ugras lesz,elvégre túlhordott baba.. Nem akartam rögtön a tapszer utan adni a pürét mert a multkor ugy visszajött neki pedig akkor csak kostoltunk. Utanna 1,5ora mulva evett még 100mili tapszert. És azota alszik. ilyenkor szokott délután egy nagyot szunyizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!