Piroska és a farkas kérdése:
Mivel kell pótolni a folyadékot 5-6 hónapos babánál ha kevés az anyatej?
Figyelt kérdés
Kislànyunk 3,5 hónapos, anyatejes. A tejet fejem, és úgyérzem, h " fogyóban van ". jelenleg 5x eszik egy nap. Ha kb 5 hónapos koràra csak 3 étkezésnyi tejet tudok produkàlni, akkor tàpszert kell adnom, v lehet azt is, h 2 étkezésre bébiételt- tejpépet - főzeléket kap, és plusszban egy kis babavizet ?2014. júl. 19. 16:06
1/7 anonim válasza:
milyen gyakran fejsz? prôbâld gyakrabban kifejni, hogy több termelődjön
fokozatosan lehet hozzátáplálni, de lényegében adhatsz neki bébikaját akkorra. eleinte kostoltatni utána tejcsit, fokozatosan helyettesíteni
2/7 anonim válasza:
3, 5 hosan nehogy bèbiètellel tömd. A babaviz meg a szomjàra jo de jóllakni nyilván nem fog. Szolj a gyerekorvosnak menjetek el, beszéljétek meg ès majd ő eldönti h kell e tápi.
3/7 anonim válasza:
Kicsit félreértettem, ugyh storno az előző. Ne foglalkozz azzal h mi lesz 5 hosan mert nem tudhatja senki. ha most elég akkor örülj neki, ha éhes marad akkor beszèlj a dokival.
4/7 A kérdező kommentje:
Dehogy adnék bébiételt most! Jelenleg mèg a fagyasztónkban is van anyatej, tehât - màr amennyire ezt ki lehet szàmolni - 5 hónapos koràig a tartalékkal együtt azt hiszem, meg tudom oldani, h csak amyatej legyen. A kérdésem arra vonatkozott, h 5 hónapos kora utàn hogyan lehet megoldani,ha mãr nem elèg a tej.
2014. júl. 19. 16:35
5/7 anonim válasza:
Le leszek pontozva, de ez van azért elmondom. 2 hónapig gond nélkül szopizott, utána is volt tejem de nem kért csak keveset, nem hízott végül fogyni is kezdett, 3 féle tápszert, 5 féle cumisüveggel, próbáltam egyik sem kellett neki. 4 hónapos volt mikor elkezdtük a hozzátáplálást. Azokat úgy falta mint a kisangyal, kapott tejpépet (doki írja), Sinlacot (doki írja) és a normál ételeket folyamtosan vezettük be, folyadéknak forralt vizet kapott. (ahogy tápszeresnél szokták, ott is 4 hónaposan kezdik, nincs ebben semmi rossz) 1 éves mindent eszik, és szopizik is még reggele mindig, napközben és este változó, van hogy kéri van hogy nem. Soha nem volt beteg, még az orra sem folyt soha.
6/7 anonim válasza:
5 vagyok: még az kimaradt, hogy a tápszer mellett még a szoptatós tea ívását, DM-ben vettem valami tejserkentő kapszulát is, vettem terhes vitamint is , napi 4-6 L ittam, folyamatos fejés (még éjszaka is elkezdtem fejni hát ha tényleg nincs elég tejem azért nem hízik), 10 féle kiskanállal próbáltam a tápszert belé lapátolni, fecskendőnk és csecsemő itató pohárral szintén.
7/7 A kérdező kommentje:
Senkit nem pontoztam le, köszönöm a vàlaszokat !
2014. júl. 19. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!