Adtok folyadékot az anyatej mellé ebben a melegben?
Figyelt kérdés
Kisfiam 6 hetes és tanácstalan vagyok adjak-e neki vizet ebben a melegben.Többször mellre teszem, a pelusok mindig teli vannak pisivel.2011. aug. 24. 13:03
1/21 anonim válasza:
Persze nyugodtan kínáld vízzel ill.teával.
2/21 anonim válasza:
Persze.ilyen melegben nyugodtan adj neki vizet is.
3/21 anonim válasza:
Nyári babának, ekkora hőségben én is adnék egy kevés babavizet.
4/21 anonim válasza:
Nekem 3 hónapos, de nem adok neki. Gyakrabban teszem cicre. Az első része a tejnek épp szomjoltásra való. Nem zavarom meg cumisüveggel.
5/21 anonim válasza:
Ha nem szomjas és van elég tejed, akkor fölösleges, sőt. Az én babám már 7 hónapos, már eszik, de még mindig nagyon ritka, ha vizet eszik, ezen a héten egyszer sem, elég volt neki az anyatej.
6/21 A kérdező kommentje:
Cumisüveget nem adnék neki inkább kanalaznám.Így én is egyszerűbbnek érzem mellre tenni.
És mi van ha alszik 2-3órát.Felkeltsem szerintetek?
2011. aug. 24. 13:16
7/21 anonim válasza:
Ne ébrezd fel,hagy aludjon...Ha valami kell neki felébred. :)
8/21 anonim válasza:
Persze, ne keltsd föl, úgyis felébred, ha szomjas. Nyugodtan tedd mellre gyakrabban, felesleges vízzel kínálni.
9/21 anonim válasza:
Szia.Az én babám is anyatejes,de nem szopizik(fejem neki),de én megkínálom vízzel ebben a nagy melegben,és egy-két kortyot elfogad belőle:-)szerintem ha szomjas akkor nyugodtan adj neki vagy sűrűbben rakd cicire:-)
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!