2 hónapos babának adtatok valami pótló folyadékot anyatej mellé? Pl. : tea víz.
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 21:50
1/17 anonim válasza:
Nekem anno azt mondtak hogy nem kell. De kerdezz ra a vedonodnel. En nem adnek.
2/17 anonim válasza:
Ha csak anyatejes, akkor csak nagyon nagy melegben szokták javasolni pár korty víz adását két szopi között. Alapvetően viszont csak a tápszeres babáknak szoktak adni plusz folyadékot.
4/17 anonim válasza:
Ne adj,fölösleges.De ha úgy gondolod mégis akarsz persze azzal sem okozol semmi bajt!Az én bébim a nagy melegben alig szopott de sajnos se teát se vizet nem fogadott el semmilyen eszközzel(kanál,pohár,c.üveg)
6/17 anonim válasza:
csak anyatejes babának NEM kell semmi az anyatej mellé, nagy melegben sem. ha szomjas, szoptasd gyakrabban. minden szoptatási szakértő ezt mondja. tévhit, hogy teáztatni kell, stb:
7/17 anonim válasza:
Én nem adtam egyik gyerekemnek se.. igény szerint szoptattam, így ha épp szomjasak voltak, akkor is a cicire tettem őket... olyankor néhány korty elég volt nekik. Egyébként anyatejes babáknak elég a tej, hiszen az első rész hígabb, szomjoltó.
8/17 anonim válasza:
Én azért kíváncsi lennék arra, hogy ha valaki szomjas, akkor pár korty 36 fokos meleg tej oltja-e a szomját...
9/17 anonim válasza:
Azt kihagytam, hogy ÉDES meleg tej...
10/17 anonim válasza:
A csecsemők nem úgy "működnek" mint mi!Gondolom te sem kapod be a lábujjadat naponta mint ők:)Azért jeges kólát csak nem adhatunk neki,merthogy nekem az esik jól a melegben!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!