Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos babának adtatok...

2 hónapos babának adtatok valami pótló folyadékot anyatej mellé? Pl. : tea víz.

Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 21:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem a kórházban azt mondták, néha kínáljam meg egy kis vízzel. De mindig csak egy kortyot fogadott el, így nem erőltettem. 7 hós koráig nem ivott mást, csak anyatejet. Nagy hőségben többször kéredzkedett cicire. Szerintem elég a tej. Ja, és Banyuci! Én pl. a legnagyobb melegben is majdnem langyos vizet iszok, mert nem bírom a hideget. A baba meg nem is tudja milyen a hideg, hiszen mindig testhőmérsékletű tejet kapott. Ergo a természet elintézi ezt. Nem hiszem, hogy az ősanya a cicin kívül vízzel is kínálta babáját :))
2010. aug. 6. 22:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel oltotta :)) már 3 kamasz gyerekem van... túlélték, hogy nem kaptak se vizet, se teát :)))))
2010. aug. 6. 22:33
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Én csak azt akartam ezzel az egésszel írni, hogy én adtam a kisfiamnak vizet, és most nincs is bajom azzal, hogy nem akar meginni semmilyen folyadékot (nagyon sokan szenvednek ezzel a környezetemben, hogy úgy kell a gyerekbe beletukmálniuk pár kortyot is).

Bár az is igaz, hogy az én kisfiam kapott tápszert is, nem csak anyatejet. Így két etetés között kapott kis vizet vagy kamillateát.

2010. aug. 6. 22:35
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
Természetesen én sem hűtőszekrény-hideg folyadékról beszélek. De azért lássuk be, hogy a 36-37 fokos anyatej és a langyos (pl. 20-24 fokos) víz között van némi különbség.
2010. aug. 6. 22:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Banyuci!

Az én fiam 4.5 hónapos és amikor 37-38 fok volt igenis (minden ellenkezés ellenére) megpróbáltam vízzel itatni. Anyatejes egyébként. MINDEN alkalommal visszabukta a vizet kb. 3-4 percen belül. Ilyenkor nem lehet sokat tenni, marad az anyatej. Kb. 5-6-szor próbálkoztam és feladtam.

Szóval olyan is van, hogy valaki adna, de a baba nem akarja. :)

2010. aug. 6. 22:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Van bizony,az én bébim sem akarta,mindent kiköpött ami nem a ciciből jött:)
2010. aug. 7. 11:55
 17/17 anonim ***** válasza:
egyetértek az utolsóval. az én fiam sem iszik semmit, se vizet se teát, többfélét is próbáltam. kínáltam cumisüvegből, puha és kemény csőrös itatóból, kanállal és pohárból, és nem kell neki. majd ha szomjas lesz, meg fogja inni. úgy hetente 1-2 alkalommal azért megkínálom, de nem erőltetem. 7 hónapos és még nem száradt ki!
2010. aug. 7. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!