Mit csináljak ha sír?

Figyelt kérdés
A kisfiam 2013. december, 8.-án született. És sokszor van olyan hogy mindent megcsináltam amire szüksége lehetett. De mégis ordít ha felveszem akkor is bármit csinálok vele. Ez mért van, vagy mit tegyek?
2014. márc. 1. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:

- Foglalkozz vele

- Nevetgélj neki

- Sétálgass vele amíg a kezedben van és mesélj neki

- Rakd be a babakocsiba aztán menjetek sétálni

- Esetleg ha álmos altasd el

- Rakd játszószőnyegre és játssz vele

...stb

Csak kreatívan!!!

2014. márc. 1. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:
nem lehet,hogy álmos?
2014. márc. 3. 10:27
 3/4 A kérdező kommentje:
1. kommentelő, mind meg van, de aludni nem alszik szinte soha. nem is igazán értem hogy ilyen pici hogy bírja. Akkor alszik 10 percet ha lemegyünk egy hosszú sétára
2014. márc. 4. 06:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Védőnővel, orvossal beszéltél már erről?

Egy ilyen picinek még nagyon is szüksége van az alvásra!Akkor fejlődik a kis idegrendszere.

Nem akarom beléd vágni az ideget, de szerintem ez elég nagy baj.

Mindenféleképpen kérd ki szakember véleményét, először is a gyerekorvosét!!!

A lányom 3 éves és még mindig alszik délután 1-2 órát, a fiam 15 hónapos, őt most fogom fektetni, és 2 órát minimum alszik, délután meg hébe hóba még mindig alszik..kb heti 2-3x..ez fáradság függő.Ilyen korukban pedig a napi minimum 2 alvás meg volt...de szerintem több is..

Még az óvodában is alszanak a gyerekek délután!!!

Egy ilyen pici meg hogy nem..az nem jó!!!

Ne haragudj..tényleg nem akarlak megijeszteni, de jobb ha nem félre nézel, hanem segítséget kérsz..

2014. márc. 4. 11:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!