Hogyan szoktattátok le az éjszakai cicizésről a gyerkőcöt? Mikor lenne ideje, hogy ne keljen fel annyiszor?
Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 02:09
1/5 anonim válasza:
En azt olvastam a nagy konyvben, ha egy gyermek elerte az 5 kg(??!!)-t akkor mar nem szukseges az ejszakai etetes. Ehez kepest az en fiam 8kg biztos volt mikor elhagyta a cicizest egy kis segiteseggel ejszaka. 3 ejszaka apa kelt fel hozza. Sirdogalt a lelkem, de a 3. ejszaka mar rendben volt. Nem erezte az illatomat igy konnyebben megvalt ejszakai beidegzett szokasatol. Azota csakis akkor ebredt ha beteg volt, vagy jott a foga.
2/5 anonim válasza:
Hát, sajna az enyém nem olvasta a nagykönyvet, és két évesen még mindig többször kel éjszaka és csak cicivel alszik vissza.
De természetesen le lehet előbb is szoktatni róla, csak én úgy gondoltam, hogy várok, hogy elhagyja magától.
Egyébként szerintem ez csakis rajtad múlik, hogy ez mennyire jelent terhet neked. Ki előbb, ki később unja meg.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem lehet leszoktatni róla, én a mai napig felriadok néha éjszaka.
30/F
4/5 anonim válasza:
Hát, ennyi idősen lehetne több eszed is...
5/5 anonim válasza:
Egy ismerosom meg az 5 eves kislanyat is szoptatta estenkent meg tette a tejet az esti kakaojaba. Az elso gyereket is 5 eves koraig szoptatta. Nem tudom ez azert normalis dolog-e. Nekem meg nincs gyerkocom igy nem tudom megitelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!