Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Alma-krumplival nem ízlett...

Alma-krumplival nem ízlett neki. Almát reszelve megeszi. Sütőtököt is. Krumplit nem szereti vagy az almával párosítást? Mivel próbálkozzaktovább, az elején? 6 hónapos babánál.

Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 05:26
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és mielőtt valaki írná hogy még hamari kevesebb a tejem és nem félévesen akarom elkezdeni tápszerrel etetni, ha teljesen elapadna az persze más.Délelőtt és délután kevessebb jóval.Mindennel próbáltam már tejet szaporítani.
2013. nov. 24. 05:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, 5 hónapos, én délelőtt adok gyümölcsöt, almát, barackot, vagy körte, vagy sütőtök, délután pedig tejpépet.

Még ne adj főzeléket, mert még sok nyers gyümölcs van amit nem evett!

Először alma, körte, barack sütőtök, s ezeket ismerje, szeresse meg, majd aztán a főzelék, ez így kapkodásnak tűnik részedről.

A tejpép sem ördögtől való, s azzal is a kanalazást gyakorolja, új íz, jól is lakik vele.

6 hónaposan adható a cékla! Kb. 1 kilót hámozz meg, főzni kell kb. 2 órát, majd nagyobb mandarinnyi darabokat folpackba csomagolva le lehet fagyasztani, s ha kell, csak ki kell engedni, kiolvasztani, s egy főtt krumplival turmixolni. Lányom imádta!

Burgonyát össze főzhetsz répával, vagy mint a húsleves répa burgonya gyökér. Brokkoli burgonya.

1 paradicsomot leforrázol, lehéjjazol, magjait kiszeded, főtt burgonyával turmixolod. Gyalog tököt, vagy cukkinit burgonyával, ehez is lehet paradicsomot tenni.

2013. nov. 24. 06:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Délután ő is tejpépet eszik szereti.Déletlőt adok neki gyümölcsöt védőnőm mondta hogy tegyek almához krumplit.Lehet hamari még a főzelék.
2013. nov. 24. 06:48
 4/7 anonim ***** válasza:

A gyümölcshöz keverj kekszet. A gluténtartalmú ételeket már 4 hónaposan el kellene kezdeni. De 6 hónaposan már kaphat főzelékeket is, megfelelően ízesítve, behabarva és berántva.

Ha egy étkezést már kiváltottál a gyümölccsel, akkor már a másik lehet a főzelék.

2013. nov. 24. 07:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Alma+babapiskóta,a lánykám imádta,aztán ehhez még plusz egy gyümölcs.Pl.Alma+körte +babapiskóta....végtelen sok variáció van.Ja,az enyém a kekszet nem ette,ezért a babapiskóta,de szerintem is finomabb vele.
2013. nov. 24. 07:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam egyáltalán nem szerette a krumpli ízét,mással keverve sem.Én kipróbáltam vele az édesburgonyát,és nagyon bejött neki. Sütőtökkel keverve imádta. Amúgy vannak országok,ahol előbb zöldséget adnak a babáknak,később a gyümölcsöt.
2013. nov. 24. 16:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Én épp ma próbáltam ki és bevált. Krumpli helyett rizst kevertem az ételébe. Mind megette. :)
2013. nov. 24. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!