Alma-krumplival nem ízlett neki. Almát reszelve megeszi. Sütőtököt is. Krumplit nem szereti vagy az almával párosítást? Mivel próbálkozzaktovább, az elején? 6 hónapos babánál.
Én is így vagyok, 5 hónapos, én délelőtt adok gyümölcsöt, almát, barackot, vagy körte, vagy sütőtök, délután pedig tejpépet.
Még ne adj főzeléket, mert még sok nyers gyümölcs van amit nem evett!
Először alma, körte, barack sütőtök, s ezeket ismerje, szeresse meg, majd aztán a főzelék, ez így kapkodásnak tűnik részedről.
A tejpép sem ördögtől való, s azzal is a kanalazást gyakorolja, új íz, jól is lakik vele.
6 hónaposan adható a cékla! Kb. 1 kilót hámozz meg, főzni kell kb. 2 órát, majd nagyobb mandarinnyi darabokat folpackba csomagolva le lehet fagyasztani, s ha kell, csak ki kell engedni, kiolvasztani, s egy főtt krumplival turmixolni. Lányom imádta!
Burgonyát össze főzhetsz répával, vagy mint a húsleves répa burgonya gyökér. Brokkoli burgonya.
1 paradicsomot leforrázol, lehéjjazol, magjait kiszeded, főtt burgonyával turmixolod. Gyalog tököt, vagy cukkinit burgonyával, ehez is lehet paradicsomot tenni.
A gyümölcshöz keverj kekszet. A gluténtartalmú ételeket már 4 hónaposan el kellene kezdeni. De 6 hónaposan már kaphat főzelékeket is, megfelelően ízesítve, behabarva és berántva.
Ha egy étkezést már kiváltottál a gyümölccsel, akkor már a másik lehet a főzelék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!