Valaki leírja nekem részletesen hogyan készítsem el a mirelit spenótot 9 hós babámnak mondjuk főtt krumplival?
Már mindent adhatsz neki, amit magatoknak főzöl.
Vékony rántást (zsírral) pirítok, felöntöm egy kevés vízzel, rá a felengedett spenótot. Sót, pici cukrot, kevés fokhagymát teszek bele és összeforralom. Amikor kész, keverek bele házitejfölt.
Hát én nem adnék még egy ilyen pici babának zsírt,mert az nagyon nehéz az ő pocakjuknak.
Kisfiam annyi idős,mint a te gyereked.Én úgy készítem a spenótot,hogy a még jeges spenótot felteszem egy edénybe a tűzhelyre,és lassú lángon felengedem.Mikor már folyós,felízesítem: só,fokhagyma.
Én olajjal készítek rántást.
Alapesetben mi teszünk a spenótba tejet,de neki még ugye nem lehet,így én anyatejet tettem neki hozzá,de helyettesítheted tejföllel is,1-2 evőkanálnyival habard be,majd add hozzá a rántást és főz össze.Nagyon hamar elkészül.Esetleg adhatsz mellé pici fasírtot is,nekünk azt is imádja benne. :)
A krumplit főzd meg külön,pürésítsd és add hozzá a híg spenóthoz,ezzel sűrítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!