Mikor fordult elő először, hogy nem tudtál rendes főtt ételt adni babádnak/kisgyerekednek?
Húha, ilyen nincs a babanaplóban :-)
Néha kap fagyasztottat, olyat is amit én csináltam meg boltit is. Halrúd, spenót mondjuk.
Eddig volt. 3 és 5 évesek.
De nemrég beszélgettem barátokkal erről a kérdésről, és kicsit "görcsös" vagyok azt hiszem. :o) Sőt az is egy hónapban max. kétszer van, hogy nincs leves, mindig 2 fogás van.
Én fiatal koromban elhanyagoltam magam, sokáig ettem csak hideget, meg mindenféle egészségtelen cuccot, és csúnya bélbetegségem lett tőle. Azóta nagyon odafigyelek a kiegyensúlyozott étkezésre és ezt a gyerekeim számára is fontosnak tartom. És nem kell nagy dolgokra gondolni, nincs mindig hús sem.
Persze tudom, hogy egy naptól az ég világon senkinek semmi baja nem lenne, de valahogy nekem a főzés/sütés a gondoskodást jelenti, talán ezért is csinálom így, nem tudom. :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!