Sóskaszószt krumplival mikor lehet adni a babáknak?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 20:54
1/11 anonim válasza:
Igaz sóskát még nem adtam a fiamnak,de spenótot nagyon szereti azt 5hónapos koraban kapott először, krumplit már 4hónaposan
2/11 anonim válasza:
Az én táblázatom szerint sóskát 10 hónapos kortól lehet enni.
3/11 anonim válasza:
Attól függ,hogy a babád tápszeres vagy anyatejes volt.Ha tápszeres előrébb jönnek a hozzátáplálás táblázatban a dolgok.Ezt a védőnőm mondta.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! (tápszeres)
2013. ápr. 24. 22:01
5/11 anonim válasza:
Attól függ mekkora, de sóskát, függetlenül attól, hogy anyatejes, vagy tápszeres 6-8 hónaposan még nem lehet- elvileg. (Persze millióan vannak eü- sök is, akik egyrészt azt gondolják, hogy tápszeres baba emésztőrendszere előbb megérik- pedig nem, tehát azért mert tápszeres nem kéne előbb hozzátáplálni-, másrészt, hogy felesleges betartani a táblázatokat)
Egyébként neten is ezer cikk van róla:
6/11 anonim válasza:
A védőnős vagyok.Én adtam 4.5 hósan a lányomnak.NAgyon szereti krumplival,persze csak 1-2 levelet tettem bele neki.Spenótot is kapott már azt jobban szereti.Nem fájt a pocija töle.Csak egy a lényeg,hogy amiben a sóskát főzöd fizet öntsd ki ne azzal higítsd mert abban méreganyagok vannak ami a pici veséjének nem tesz jót.Ezt is a védőnőm mondta.
7/11 anonim válasza:
Tegnapelőtt adtam először 7,5 hónapos babámnak. Nagyon szerette.
8/11 anonim válasza:
Mi a sz*rért kell lepontozni????
9/11 anonim válasza:
Ne húzd fel magad a pontozáson, engem is lepontoztak, pedig én meg védőnő vagyok, na?
Ez itt a divat, nem számít
10/11 anonim válasza:
9-10 hónapos korig én sem adnám neki, de te tudod. Millió hozzátáplálási táblázat van a neten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!