6 és fél hós babának Iglo panírozott halrudacska belsejét krumplival vagy mással komplettálva adhatok?
Köszi akkor szerintem maradok a krumplinál! :)
Kedves utolsó előtti, én is első babás vagyok. Nem tudom mennyi idős lehet a kisbabád, azt tudom, hogy mikor az enyém volt pár hetes, hónapos, akkor el sem bírtam képzelni h "nemsokára" már olyan dolgokat eszik mint most. :)
De eszi, és ízlik neki. Mondjuk ő olyan, húst hússal típus lesz szerintem, mert imádja! :)
Ezért akarom a halat is, hátha. Nem adok neki sokat, épp ezért amit írtál, csak hogy érezze, ízlelgesse a halacskát..:) Legalább ő, ha már se én se a párom nem szeretjük..:)
A csibemájat is megette, pedig azt sem szeretjük, szeretnék minél változatosabban főzni neki.
Hát a bébikaja eddig mind kb a -pofámban- landolt..:D De nem is baj, inkább kotyvasztok neki! :)
Mondhatom, h ennyi idős, és lassan azt eszi amit mi, pedig nincs foga, és anyatejes is..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!