Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 és fél hós babának Iglo...

6 és fél hós babának Iglo panírozott halrudacska belsejét krumplival vagy mással komplettálva adhatok?

Figyelt kérdés
Nincs még foga, de mást is szokott már majszolni, persze rendesen össze törném neki!

2012. nov. 30. 12:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
4 es vagyok amúgy is 7-8 hós kortól egy pici kanál olajat javasolnak tenni a főzelékükhöz legalábbis én mindenhol ezt olvasom így az olíva olajas változata a riomárénak (meg le is csöpögtetem szalvétára kicsit) az nem olyan nagyon olajos hogy megfeküdné a gyomrát meghát nem olyan nagy adagot adunk neki mint amit mi megeszünk:) Én sós vizeset is adtam már neki kicsit kiáztatva vízben és utána szitán átnyomkodtam így jó pépes is lett és a só is kiázott.
2012. dec. 1. 14:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Inkább kotyvasztassz neki? Konzervről és panírozott halrúdról beszélünk. Annál még a bébiétel is jobb. Akkor főznél, ha igazi halból csinálnád. Amúgy épp egy hozzátáplálási táblázatot nézegetek, ami 11 hónapos kortól ajánlja a halat.
2012. dec. 1. 14:18
 13/15 A kérdező kommentje:
Akkor se magam gyártanám a halat, csak megcsinálnám. A halrudat is megsütni kell, de most nem is ez a lényeg, én kotyvasztom neki össze körettel, én találom ki. Minden annak minősül, ami nem kész bébiétel és nem csak annyi a dolgom h leveszem a polcról és megmelegítem. Tegnap kérdeztem a védőnőt is, azt mondta nyugodtan próbáljam meg. Nem tudom miért kell kötözködni. Én csak kíváncsi voltam, de úgy látszik már ezt se szabad, akkor minek van ez az oldal?
2012. dec. 2. 08:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nem akartalak megbántani. Én ajánlottam a bébiételt, amit úgy éreztem hogy leszóltál, mert hogy Te nem adsz azt, hanem inkább főzöl. Én minden nap főzök, a gyereknek is fogok. Csak azért ajánlottam a bébiételt, mert szerintem az még mindig jobb, mint a konzerv, vagy a mirelit halrúd. De nagyon jól tetted, hogy a védőnőt kérdezted meg. Remélem ízleni fog a halacska a babádnak, mert nagyon egészséges.
2012. dec. 2. 09:10
 15/15 A kérdező kommentje:

semmi baj, csak úgy érzem nem lehet megfelelni senkinek. van aki az mondja én főzzek neki, mert az sokkal jobb mint a bébikaják, más meg azt kérdi miért nem bébikaját adok neki..nem ízlik neki, próbáltam már. szeretnék neki olyan halacskát adni, ami tudom, hogy hal, és nem mindenféle törmelék, és ebben igazuk van az előttem szólóknak..:)

mi nem szeretjük, de emiatt nem szeretném h ő se kóstolja vagy akármi. :)

2012. dec. 2. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!