Ha meggyet (befőttből) adok ebédre krumplival 4 hónapos babámnak, akkor héjastól turmixoljam össze, vagy nem lesz semmi baja a héjtól?
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 19:16
1/11 A kérdező kommentje:
2012. okt. 27. 19:21
3/11 anonim válasza:
Az rendben van, hogy meggyet adsz, de azt lehet befőttből is? A cukor miatt gondolnám, hogy nem.
4/11 anonim válasza:
Nekem a védőnő azt mondta csak friss vagy fagyasztott meggyet adjak.Semmi befőttet!Gondolj bele tele van cukorral stb.és az nem egy 4 hónapos babának való!
6/11 anonim válasza:
Biztos, hogy ez az étel már egy 4 hónapos gyereknek való?! Nem korai még? Bár, végül is a Te gyermeked, csak szerintem még egy 4 hónaposnak ez korai. :(
7/11 anonim válasza:
Most utánanéztem.Meggyet hat hónapos kortól írja elősz csak a levét pár napig utána lehet a húsát is.Szóval ez nem egy 4 hós babának való.De te tudod a te babád.
8/11 anonim válasza:
Cukros befőtt a csecsemőnek???
hát te tudod. Végülis mindenki azzal tömi a gyermekét, amivel akarja.
9/11 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem ne adj neki befőttet.
Fagyasztott vagy friss mehet, de csak héja nélkül. Ha nem tudod lehúzni róla, akkor szűrőn passzírozd át. A borsó is így kell...
10/11 anonim válasza:
Én fagyasztott meggyet adtam neki 7 hónapos kortól. Egészben turmixoltam és utána szűrőn átnyomtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!