6 hónaposnak adnátok pacalt krumplival?
Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 10:48
2/20 anonim válasza:
Én elég rugalmas vagyok ilyen téren,de még egy 6 hónaposnak max. az összetört főtt burgonyát egy kis zsírmentes szafttal pépesre elkeverve.Max.!!!
3/20 anonim válasza:
Én is csak az összetört krumplit adnám, max. tényleg egy picike szaftot kevernék hozzá. De pacalt semmiképp.
4/20 anonim válasza:
Pacalt egy 6 hónaposnak??? Én nem ragaszkodom minden elvetemült hozzátáplálási szabályhoz de azért a pacalt még én sem adnám ilyen pici babának. Pörkölt szaftot sem adnék neki ilyen korán.
5/20 anonim válasza:
ezt tudom miért kérded ezen én is meglepődtem nem akartam csunyát irni rá
6/20 anonim válasza:
Nem, nem adnám, még a szaftot sem.
7/20 anonim válasza:
Én is elég rugalmas vagyok a hozzátáplálás terén, de azért pacalt biztosan nem adnék még az 1 évesemnek sem, nemhogy 6 hónaposnak.
9/20 anonim válasza:
Szerintem nem komoly a kérdés. Valami szórakozni vágyó gondolta összeugrasztja a persze/tilos válaszolókat. Van, akinek csak ennyi öröm jut az életben, szegény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!