Mikor kezdtétek kóstoltatni a barátokkal az új ételeket? Mi volt az első amit adtatok neki?

Igény szerinti hozzátáplálást csináltam mindkét gyereknél, kb akkor kaptak először az anyatejen kívül mást is, amikor önállóan felültek, a fiam 7,5 a lányom 8 hónapos volt. Előtte, 4-5 hónapos korban kapott a lány megízlelési szinten őszibarackot, szilvát (megfogtam a kezemben és szopogatta a gyümölcsből a levet, kb 2-3 alkalommal), a fiam meg 5 hónaposan kinézte egy ismerős kezéből a kivit és azt nyalogatta meg, de aztán hónapokig megint csak cici ment.
A lánynak pontosan tudom, az első "kajája" egy natúr sült liba combcsontja volt, azt szopogatta le teljes odaadással. Amúgy félig párolt almagerezd, félpuha répa, negyed banán, félig főtt brokkolirózsa, ilyeneket kaptak az elején, mindig többfélét, hogy választhassanak. Mindent szépen önállóan eszegették fel az etetőszék tálcájáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!