Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tejpépet lehet kóstoltatni...

Tejpépet lehet kóstoltatni délután? Jó első kóstolásnak ez a Fajta? HIPP vaníliás natúr gríz probiotikus.

Figyelt kérdés
Vagy inkább írassak fől HA-s tejpépet a dokival? Humanna Baby Fitt 1est eszik a babám.
2009. júl. 13. 08:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Bocsi,hogy nem a kérdésedre válaszolok,de én is a kóstoltatás elkezdésén gondolkodom,és én is tejpépeket nézegettem.Neked mennyi idős a babád?Gyümivel már kínáltad?Ezer bocsi,de hozzátáplálásból analfa vagyok :(
2009. júl. 13. 08:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Én délután tejpépet adtam délelölőt meg gyümölcsöt!

NYugodtan kostoltasd meg vele!

Mi a vaníliástól kiütéseink lettek!

2009. júl. 13. 08:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Szia!

4 hónapos a kislányom. Orvosi javaslatra 3 hete kóstolunk. Almát, őszibarackot, sütőtököt, vilmoskörtét, banánt. A répa nem ízlett neki. Délelőtt szoktam 9 körül eszik gyümölcsöt adni.Már majdnem megeszik egy üveggel. Ha új ízt vezetek be akkor a szokott gyümi előtt adok neki 3-4 kanállal és utána kapja amit már ismer. Pl. adtam neki vilmoskörtét 4 kanállal és utána adtam őszibarackot annyit amennyi jól esik neki. A banánon kívül csak üvegeset kapott eddig. Müllerbe szoktam venni Nestlét és HIPPet ott olcsóbb. Féltem én is elkezdeni a gyümölcsöket de láttam mennyire ízlik neki nem akartam sokat adni de sírt követelte ha letettem az üveget és töröltem le a kis száját így váltottunk ki egy étkezést.

2009. júl. 13. 08:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Első vagyok,nagyon köszönöm neked,nagyon sokat segítettél,és még1x bocsi a kérdésért!Szép napot Nektek!
2009. júl. 13. 09:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Semmi baj! Örülök hogy segíthettem! Boldog babázást és szép napot kívánok Nektek! :-)
2009. júl. 14. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!