Tejpépet lehet kóstoltatni délután? Jó első kóstolásnak ez a Fajta? HIPP vaníliás natúr gríz probiotikus.
Én délután tejpépet adtam délelölőt meg gyümölcsöt!
NYugodtan kostoltasd meg vele!
Mi a vaníliástól kiütéseink lettek!
Szia!
4 hónapos a kislányom. Orvosi javaslatra 3 hete kóstolunk. Almát, őszibarackot, sütőtököt, vilmoskörtét, banánt. A répa nem ízlett neki. Délelőtt szoktam 9 körül eszik gyümölcsöt adni.Már majdnem megeszik egy üveggel. Ha új ízt vezetek be akkor a szokott gyümi előtt adok neki 3-4 kanállal és utána kapja amit már ismer. Pl. adtam neki vilmoskörtét 4 kanállal és utána adtam őszibarackot annyit amennyi jól esik neki. A banánon kívül csak üvegeset kapott eddig. Müllerbe szoktam venni Nestlét és HIPPet ott olcsóbb. Féltem én is elkezdeni a gyümölcsöket de láttam mennyire ízlik neki nem akartam sokat adni de sírt követelte ha letettem az üveget és töröltem le a kis száját így váltottunk ki egy étkezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!