Hogy hagyta ki a babátok az első alvást? Eleinte azért nyűgösködött abban az időben, amikor aludnia kellett volna? Vagy egyszerűen nem volt álmos. Délelőtt, vagy inkább délután volt, amikor nem aludt.
amikor elköltöztünk ... de nem hisztizett segitett apának bútort szerelni aztán amikor a nagyobb pakolás volt átvittük mamához ott csend volt és nyugi de az alatt a két hét alatt amig pakoltunk nem aludt jobban izgatta a játék hogy segithet pakolászni kapott ő is dobozt és " segitett"
nem tartottam érdemesnek hogy lefektessem direktbe hogy aztán hisztizzen
de 13 hós volt szóval egy 5 hóst még mindenképp próbálnék csendespihenőre fogni kell még neki az alvás.
Az én lányom is alszik minden étkezés után, van 2-3 rövidebb 1-1 órás és van egy hosszú, ebéd után, amikor akár 3 órát is. Viszont ebből a 4-ből időnként kihagyja a fürdés előttit, azaz ddélután 5-6 tól már nem alszik, viszont 8 körül már nyűgös. Én nem értek azzal egyet, hogy ilyenkor nem szabad már ennyit aludnia. Szerintem jó dolog, hogy sokat alszik, ilyenkor fejlődik a legtöbbet, és nem nyűglődik annyit. ha valamikor nem tud aludni annyit, amennyit szokott, akkor a következő alvásnál behozza a lemaradást:-) Úgysem lesz ez így örökre, majd egyre többet lesz fenn, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan a délelőtti alvásból is elhagyja az egyiket, Mert néha csak fél órát alszik ebéd előtt.
Szóval a kérdésedre a válasz, igen kevesebb az alvásigénye. El fogja hagyni az egyik délelőti alvást is, viszont várhatóan egy-egy alkalommal többet fog aludni. Illetve pontosítok, szerencsés esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!