Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az első husit hogy kell adni...

Az első husit hogy kell adni - hogy kell elkésziteni - a babának és milyen husi legyen? Ezt is kóstoltatni kell, ha igen valamivel összekeverve vagy önmagában? Mekkora egy husi adag?

Figyelt kérdés
6 hósak vagyunk.
2008. aug. 10. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én úgy szoktam,hogy megfőzök egy fél csirkemellett krumplival répával!Utána a fél csirkemelnek a felét egy kis répával fél krumplival banánnal almával összeturmixolom!mi nagyon szeretjük!Mindenkép kostoltasd!és utána ezeket a gyümölcsöket zöldségeket variálhatod!
2008. aug. 10. 20:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Előző válaszoló vagyok mindenkép csirke és pulyka husi legyen!!
2008. aug. 10. 21:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer valahol olvastam, hogy az első egy-két hozzátáplálós hónapban egy adag hús kb. annyi, amennyi turmixolva egy jégkockatartó egy kockájába belefér. Ehhez kell nagyobb mennyiség zöldség-gyümölcs, azzal együtt tesz ki egy étkezést.

Ezért én azt csináltam, hogy megfőztem egy adag husit (főleg csirke-, vagy pulykamell) és jégkockatartóba adagoltam, lefagyasztottam. Aztán minden ebédnél főztem zöldséget, esetleg turmixoltam valami gyümit, majd elővettem egy kockát a husiból, később, ahogy nőtt a törpe, már kettőt. Amíg külön főztem neki, addig bevált ez a módszer. (Utána meg már nem kell :) )

2008. aug. 10. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!