Ehet a rakott krumpliból?
Figyelt kérdés
8,5 hós.
Azt főztem ma ebédre.Ehet belőle?Vagy főzzek neki mást?
2013. szept. 20. 12:48
1/6 anonim válasza:
Szerintem ehet, csak a tojás fehérjét szedd ki neki belőle.
2/6 anonim válasza:
Ehet. Szedj neki a krumpliból, ha már adtál neki, akkor a tojássárgájából is.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor eszik velünk. :)
Evett már sárgáját.
2013. szept. 20. 13:04
4/6 anonim válasza:
Én nem adnék neki.
9,5 hónapos a lányom, mindig külön főzök neki hiszen ő még nem kap se sót, se csípőset, tejszármazékot, se tojást.
5/6 anonim válasza:
Alapvetően 9,5 hónapos baba azokat, amiket leírtál már mind kaphatja (persze a csípőset kivéve, de a rakott krumpli nem csípős). Ha nem allergiás az összetevőkre akkor a rakott krumpli simán mehet.
6/6 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj meg a kérdésért,de 9,5 hónaposan nem adsz neki sósat?Nem ismeri még a sós,édes,savanyú ízeket?Az enyém igen.És jobban szereti a sós ételeket,mint az édes jellegűt.Én teszek az ételébe ha kell,sót,ha kell cukrot.Attól függ mit főzök neki.
2013. szept. 20. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!