Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 és fél hónapos babának...

9 és fél hónapos babának turmixolnátok össze a rakott krumpliból? Már mindent úgy enne, kinézi az ételt a szánkból. (persze tojás fehérje nélkül)

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 17:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én turmixoltam, szintén fehérje nélkül, a többit eheti már
2011. ápr. 29. 17:03
 2/12 A kérdező kommentje:
kolbászt is?
2011. ápr. 29. 17:06
 3/12 anonim ***** válasza:

én is törtem neki rakott krumplit-darabosra-imádta

de KOLBÁSZ és tojásfehérje nélkül!!!

2011. ápr. 29. 17:13
 4/12 anonim ***** válasza:

előző vagyok

nővérem kisfia ugyanis még 1 éves kora után is beteg lett a kolbásztól ,hányt is tőle

én nem kockáztatok

2011. ápr. 29. 17:14
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
Én 9 és fél hónaposnak már nem turmixolnám. Hanem villával összetörném. Nem nagyon van olyan benne, amit ne ehetne, max ha fűszeres kolbász van benne, azt kihagynám, de egyébként miért ne?
2011. ápr. 29. 17:20
 6/12 A kérdező kommentje:
nincs még egyetlen 1 foga se, azért turmixolok neki mindent.
2011. ápr. 29. 17:36
 7/12 anonim ***** válasza:

Az én fiam 4 hónapos kora óta villával tört banánt eszik, most 6,5 hónapos, kapott a krumplis tésztából, amit szintén csak villával törtem!

Én nem turmixolnám, de ha eddig turmixoltad, akkor lehet fura lesz neki.Én megpróbálnám turmix nélkül...szépen tudnak rágni az ínyükkel

2011. ápr. 29. 18:04
 8/12 anonim ***** válasza:

kolbászt, tojást ne, a többit eheti :)

én ennyi idős korában a mi kajánkat nem turmixoltam, pl. a krumplit, nagyon ügyesen nyammogat, megpróbálhatod elétenni egy-két krumplit! :)

2011. ápr. 29. 18:44
 9/12 anonim ***** válasza:

próbáld meg törni neki...nem rosszindulatból,de kellene úgy ennie.az én kisfiamnak sem volt még foga,amikor elhagytam a turmixgépet.

ügyesek ők,meg kell tanulniuk megforgatni és nyelvükkel,ínyükkel szépen elrendezni és lenyelni :)

2011. ápr. 29. 18:45
 10/12 anonim ***** válasza:
igen, enyémnek is csak 2 foga volt, nagyon ügyesen elmajszolta az ínyével, a krumpli nagyon jó kezdésnek mert puha
2011. ápr. 29. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!