Szeretném bevezetni a tejet, ti hogy csináltátok Anyukák?
Figyelt kérdés
13 hós a babám.
1.5-ös vagy 2,8-as tejet adjak neki?
Milyen márkájút vegyem?
Forralni kell?
Első alkalommal mennyit ihat?
Köszönöm!
2013. aug. 18. 07:35
1/5 anonim válasza:
Szia!
Az enyém is 13 hós, mi 3,5 tejet veszünk. Szerintem a márka mindegy, és nekem azt mondták, hogy nem kell forralni, de ha nem forralom,akkor meghatja a Kicsimet, így én forralom a bolti tejet is. Én először csak pár kortyot adtam neki,aztán növeltem a mennyiséget. Ma már megiszik kb 3dl, de nem mindennap kapja azt, van amikor tejitalt vagy tápszert iszik.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm és miből itatod?
2013. aug. 18. 07:46
3/5 anonim válasza:
Most tanulunk pohárból inni, kisebb nagyobb sikerekkel :)
De van amikor fáradt és nyűgös ( főleg este ) akkor cumisüvegből iszik, addig is bújhat hozzám... :)
4/5 anonim válasza:
Az esti tápis cumisüvegébe csak a tápi mellé csempésztem mindig több tejet. A végén, már csak fél adag tápit készítettem, és a másik fele tej volt. Most már csak tejet iszik kakaónak, vagy kávénak.
5/5 anonim válasza:
Én 2,8-as tejet veszek és még felforralom a kicsinek. Egy éves..Kicsit kóstoltass vele reggel vagy délelőtt és ha semmi baja,akkor mehet több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!