Miért nem eszik meg a babám semmilyen főtt ételt?
gondolom megkérdezitek hogy mit eszik akkor
nos gyümölcsöt minden mennyiségben, és kenőmájas kenyeret, ezen kívül sajnos semmit :( zöldségfélét egyáltalán
na jó, néha túrórudit meg krémtúrót, de ezek nem rendes ételek
Szia!
Szerencsére a kislányom szinte mindent megeszik (17 hónapos lesz); de van, hogy ami egyik nap tetszik, azt máskor nem hajlandó megenni. A húsfélék közül ha a főttet nem eszi, eszik azért valamit? A vas miatt kérdezem... hidegen, kenyérrel sült hús (vékonyra szeletelve], esetleg?
A gyümölcsös főtt ételeket megeszi? Amikor kisebb volt a lányom, néha főztem neki almás-krumplis-csirkét, azt nagyon szerette (nem volt édes!); hátha az alma miatt kedvet kap hozzá...vagy gyümölcsleves, esetleg. Tojás főzve, salátának - esetleg rántotta, az már félig-meddig főtt étel... Lecsó?
Vannak hívei a nyers diétának [na én nem], úgyhogy azon is el lehet élni...csak nehezebb.
Persze, írhatok ötleteket, gondolom, sok mindent kipróbáltál már... Egy idő után meg kell hogy jöjjön a kedve, ha látja, hogy Ti szívesen eszitek a főtt ételt is, és mindig veletek eszik.
köszönöm a válaszodat
a védőnő annyit mond, hogy legyek türelmes de meddig?
nem lesz baja így?
reggel, este két-két deci tejet megiszik
lehet hogy az a sok és attól telik el?
Első vagyok.
Nem sok annyi tej, sőt kell is - reggeli-vacsora után (ha előtte, nyilván nem fog enni); legalább akkor a fehérjebevitele megvan... azért ez sokat számít! Próbálkozz, ha tudsz - várd meg esetleg, hogy igazán éhes legyen, akkor meg egyetek előtte jóízűen valami főttet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!