1 éves kisfiam nem hajlandó ebédre semmilyen főzeléket, főtt kaját megenni. Miért?
Figyelt kérdés
Reggel, este tápszert eszik. Délelőtt illetve délután gyümölcsöt, virslit, kenyeret.. stb. De délben nem eszi meg az főzeléket. pedig szerintem egy nap legalább egyszer kellene, nem? Segítsetek, mit tegyek? Olyan tanácstalan vagyok...2009. aug. 29. 12:20
1/5 anonim válasza:
Valószínű nem éhes!Ha reggel kap tápszert , aztán gyümit, vagy virslit, vagy más rágcsálni valót, akkor a gyomra nem ürül ki délre és nincs meg az éhségérzet!!Vagy a reggeli tápszert hagyjátok el, vagy 9 után ne adj neki mást!Vagy told ki az ebédet fél2 tájékára!!
2/5 anonim válasza:
Próbáld ki ugyan azokat a zöldségeket levesként, liszt nélkül, de tejföllel vagy tejszínnel.
A lányom elég sokáig külön szerette enni a dolgokat, tulajdonképpen most is így eszik: egy kanál köret, egy kanál húsi. Előbb a vaj a kenyérről, majd maga a kenyér. Ezért lehet, hogy nálatok is beválik, ha a főzelék alkotórészeit külön kínálod, egy tányéron, de mégse összekeverve. És a tejfölt is külön, kis kanállal.
Sok sikert.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, próbálkozom. :) Az nem lehet, hogy nem éhes, mert a tápszert megenné... :((
2009. aug. 29. 12:31
4/5 anonim válasza:
nálunk is ez a hlyzet. ami kanalas, az nem kell. mindent falatokban eszik. így én megfőzöm a zöldségeket neki külön, és azt eszi. husit is falatokban, minden kézzel eszik. nem jó ez így, de nem tudok mást csinálni. egyszerűen kanállal nem hajlandó enni. lehet nálatok is ilyen gond van.
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, lehet hogy nálunk is ez a gond. Mióta a virslit, kenyeret is falatkákban elé rakom, azóta eszi meg. megpróbálom a zöldségekkel, husikkal is... Hátha.
2009. aug. 29. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!