Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hós lányom miért nem akar...

14 hós lányom miért nem akar semmilyen főtt ételt megenni?

Figyelt kérdés
3-4 napja csinálja ezt, összecsücsöríti a száját hogy nehogy belenyomjam a kanalat. Pedig biztos éhes, mert ma is több mint 5 óra eltelt a tízóraija óta. Ma direkt vártam egy kicsit, hátha azért van mert nem éhes, de nem. A pudingját viszont egyből megette, mert mindig azt kap a főtt étel után. Ezért gondolom hogy a foga nem fájhat, mert akkor az se kéne. Vagy mégis a foga lehet? Vagy már arra is gonoltam hogy elrontottam, és csak a nasi kell neki. Amúgy fél éves kora óta mindig kap pudingot utána, de eddig nem volt ezzel gond, mindig kivárta a sorrendet.
2010. szept. 13. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:

milyen kanállal adod neki az ételt?és a pudingot?

nálunk is volt ilyen és a foga miatt csinálta ezt.aztán rájöttem hogy az ételt,mondjuk a levest nagy kanállal adom neki és az bizony ott érte a z ínyét ahol fájt.a kis kanállal amivel joghurtot kapott azzal nemvolt gond.ezért egy ideig kicsivel adtam neki mindent.nehezebb volt mert ugye a kicsiről a leves lefolyik.

lehet nálad is ez a gond.

2010. szept. 13. 15:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Mindig ugyanolyan kanálból kapja. Csak a szinük más.
2010. szept. 13. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:

sajnálom hogy nem tudtam segíteni.

de lehet hogy csak ilyen időszaka van.pár nap és megint enni fog szépen.nálunk gyakran előfordul mert nem valami nagy evő a lányom.

addig meg próbáld meg mindig a főtt ételt is de ha nem kell neki ne erőltesd.adj neki olyat amit megeszik.

nyugipár nap és enni fog.lehet hogy csak daccol veled.

2010. szept. 13. 16:03
 4/5 A kérdező kommentje:

remélem így lesz ahogy mondod. Az én lányom sem nagy evő.

Köszi a választ.

2010. szept. 13. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:

hát ha nem nagy evő akkor tuti így lesz.

biztos az elmúlt napokba jókat evett és most tele van.

nálunk mindig úgy van hogy 3-4 nap nem eszik akkor azért mert előtte túl zabálta magát.de pár nap múlva ismét eszik.

tegnap este is rengeteg pörköltöt megevett tésztával ezért a alig eszik.de én már ezekért nem aggódom mert tudom hogy ilyen.nem tudok változtatni rajta.

2010. szept. 13. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!