14 hós lányom miért nem akar semmilyen főtt ételt megenni?
milyen kanállal adod neki az ételt?és a pudingot?
nálunk is volt ilyen és a foga miatt csinálta ezt.aztán rájöttem hogy az ételt,mondjuk a levest nagy kanállal adom neki és az bizony ott érte a z ínyét ahol fájt.a kis kanállal amivel joghurtot kapott azzal nemvolt gond.ezért egy ideig kicsivel adtam neki mindent.nehezebb volt mert ugye a kicsiről a leves lefolyik.
lehet nálad is ez a gond.
sajnálom hogy nem tudtam segíteni.
de lehet hogy csak ilyen időszaka van.pár nap és megint enni fog szépen.nálunk gyakran előfordul mert nem valami nagy evő a lányom.
addig meg próbáld meg mindig a főtt ételt is de ha nem kell neki ne erőltesd.adj neki olyat amit megeszik.
nyugipár nap és enni fog.lehet hogy csak daccol veled.
remélem így lesz ahogy mondod. Az én lányom sem nagy evő.
Köszi a választ.
hát ha nem nagy evő akkor tuti így lesz.
biztos az elmúlt napokba jókat evett és most tele van.
nálunk mindig úgy van hogy 3-4 nap nem eszik akkor azért mert előtte túl zabálta magát.de pár nap múlva ismét eszik.
tegnap este is rengeteg pörköltöt megevett tésztával ezért a alig eszik.de én már ezekért nem aggódom mert tudom hogy ilyen.nem tudok változtatni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!