Valakinek valami jó tanácsa?
Kisfiam 10 hónapos! már nagyon korán (1 hónaposan) elkezdtük a hozzátáplálást. máig nem is volt gond! mindent megevett, akárki főzött neki jó izűen evett.
de pár hete, tőlem csak a bébi ételt fogadja el. ha anyukám vagy a férjem vagy bármely más családtag eteti vagy főz neki tőle elfogadja. tőlem miért nem?
mi változott? hogyan javitsak a "helyzete". mindig szívesen és változatosan főzök neki.
nem értem most miért ilyen.
valaki volt hasonló helyzetben?
ha előveszel egy 1990 es baba mama könyvet rájösz, h ott is azt írják h 1 hónaposan egy egy kanál alma és baracklevet vagy magát a gyümölcsöt igen is megeheti!
ez a mai világ felfogása h csak anyatej, se tea se víz se semmi! én is igy nőttem fel és Ti is és szerintem semmi bajotok.
az alergiáról hallotam olyan ételeket természetesen én sem adok neki. azokkal nagyon vigyázzunk.
az a baj, hogy olyankor mikor velem nem eszik főt ételt az édességet, pl joghurt kinder tejleszet tútorudi ezeket mind mind megeszi.. tehát tudom h éhes
néha úgy elvagyok keseredve
de köszi:):)
Igazából ha ketten vagyunk!- akkor eszik velem, de ha valaki hazajön (még együtt lakunk a szüleimmel) akkor már nem hajlandó enni!
azt mondta az egyik ismerősöm, hogy mikor várandós voltam többnyire azt a kaját ettem amit anyukám főzött, és keveset azt amit én! és ezt megszokta a baba...
és ezért ha én főzők az nem olyan ízű mint amit apociba megszokott!
nem tudom h mennyire lehet erre hagyatkozni.
folyamatosan megy a hozzátáplálásunk. mivel tápszeres ezért mindet 2-3 hónappal korábban kaphat mindent mint az anyatejes babák!
igazából 4- 5 hónapja bármit kér az asztalról azt odaadom neki!
amúgy nagyon szereti a pocakját:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!