4,5 hónapos baba nem alszik. Összesen kb 24 órából 8-at alszik, több megszakítással. Egész nap nyűgös, hisztis. Valakinek valami tanácsa mivel lehetne jobbá tenni a napokat? Én már úgy érzem mindent kipróbáltunk
Hogyan altatod napközben?
Karodban megnyugszik?
Az én lányom is tejfehérje allergiárára gyanús. 5 hós koráig folyamatosan ordított ahogy te is írod láttam rajta, hogy álmos, de nem tudja kipihenni magát. Szörnyű idők voltak ezt aki nincs benne nem is érti.
Nálunk ami még segített, hogy 6 hós kora után kezdtem a hozzá táplálást és, h nyomokban tejterméket tartalmazó dolgot sem ettünk. Nagyon szigorú diétát tartunk ekkor megnyugodott a pocija, bélrendszerere is meggyógyult.
Az alvás azóta sincs rendben csak velem alszik, ha elmegyek felébred és hív akkor alszik, ha nem mennék vissza csak az lenne az eredménye, h fáradt lenne.
Mikor kisebb volt kenegettem a pociját, masszíroztam, tornáztattam.
De lehet az is benne van a pakliban, h ők ilyenek.
A homeopatiát jónak tartom, de csak, ha jó szakemberhez kerül az ember. A Viburcol jó, de nem mindenre és mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!