Tényleg ennyire elvetemült vagyok?
Figyelt kérdés
8 hónapos Kisfiamat nem tömöm virslivel, párizsival, kenyérrel, danonino-val, krémtúróval, nem azt eszi amit mi, sőt pörkölt, töltött káposzta és pizza sincs az étlapján. Főzeléket, csirkemellet, gyümölcsöt, gabonapépet, anyatejet kap.
Mostanában mindenki úgy néz rám, mint egy marslakóra.
Nem érdekel a véleményük, csak kíváncsi vagyok, hogy van még más ilyen elvetemült anya is?
2012. júl. 11. 09:27
31/31 anonim válasza:
Erre a védőnőm azt mondta, hogy a gyerek 100 éves koráig úgyis ilyeneket fog enni, legalább az első évet bírjuk ki, hogy nem tömjük össze vissza ilyen mű ételekkel, eszik az még eleget ilyet az életében. Én igazat adok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!