Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Tényleg ennyire elvetemült...

Tényleg ennyire elvetemült vagyok?

Figyelt kérdés

8 hónapos Kisfiamat nem tömöm virslivel, párizsival, kenyérrel, danonino-val, krémtúróval, nem azt eszi amit mi, sőt pörkölt, töltött káposzta és pizza sincs az étlapján. Főzeléket, csirkemellet, gyümölcsöt, gabonapépet, anyatejet kap.

Mostanában mindenki úgy néz rám, mint egy marslakóra.

Nem érdekel a véleményük, csak kíváncsi vagyok, hogy van még más ilyen elvetemült anya is?

2012. júl. 11. 09:27
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
73%

Mitől lennél elvetemült?

8 hónaposan még nem kellene ennie a gyereknek amit a szülők,maximum megkostolgatni ha nagyon kiváncsi.

2012. júl. 11. 09:29
 2/31 anonim ***** válasza:
64%

A 2,5 évesem sem kap párizsit, virslit és Danonino-t.

8 hónaposan pont azokat ette, amiket leírtál.

Illetve a dokinő javaslatára bevezettük a glutént, hogy csökkentsük az alleregia kockázatát.

2012. júl. 11. 09:31
 3/31 anonim ***** válasza:
74%
2. vagyok, májat már adhatsz neki heti 1x.
2012. júl. 11. 09:32
 4/31 anonim ***** válasza:
80%
teljesen jól csinálod
2012. júl. 11. 09:32
 5/31 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem cseppet sem vagy elvetemült. Az én lányom még kicsi, csak anyatejes, viszont tuti, hogy párizsit, virslit, danoninot sosem fogok adni neki. Próbálom majd egészségesen étkeztetni, nem műkajával etetni, ahogy azt mi is tesszük...
2012. júl. 11. 09:33
 6/31 anonim ***** válasza:
79%
tőlem is megkérdezték amikor 4 hónapos volt a lányom hogy adok e neki májkrémes kenyeret?N e foglalkozz velük.Jól csinálod.Az én gyerekeim már nagyobbak eszik azokat amiket felsoroltál mértékkel.Mindig nem lehet elkerülni mert az oviban is ilyesmi van.
2012. júl. 11. 09:57
 7/31 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy nem vagyok egyedül:)

Egyébként tényleg őszintén sajnálom a mindenevőket, rengeteget ártHAT vele a szülő...

2012. júl. 11. 10:01
 8/31 anonim ***** válasza:
72%
Ebben is mint mindenben van középút. Amelyik babának van foga, kaphat kenyeret, tésztát, stb., még kóstolót is a felnőtt ételekből. Nyilván nem a zsíros és fűszeres, nehezen emészthető kajára gondolok :) A védőnő és a gyerekorvos is ajánlotta a kóstoltatást. Ehhez is, mint mindenhez tudni kell mérlegelni, és nem kritikátlanul mindennel "tömni". Én pl. nem nézek másra úgy, mint egy marslakóra, ha csak babapépet ad a gyerekének. Szeretek neki külön főzni, de adok neki a miénkből olyat, amit ő is ehet. Ésszel kell csinálni, ennyi.
2012. júl. 11. 10:24
 9/31 anonim ***** válasza:
70%
Nincs semmi gond azzal,hogy egészségesen táplálod a gyermeked,ti is így esztek és ez így is van jól.Viszont egy másik kérdésnél is olvastam,hogy a virsli meg a párizsi a "legalja" kaja,meg itt is mű vacaknak van titulálva,ehhez csak annyit fűznék hozzá,hogy ne szeressen senki arra jutni hogy még jóízűen eszi azt a párizsit..................
2012. júl. 11. 10:31
 10/31 anonim ***** válasza:
59%
13 hós kislányom sem evett még olyanokat, amiket írtál. Én csak betartom, amit a védőnő és a gyermekorvos javasol.
2012. júl. 11. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!