Miért nem hajlandó semmit megenni 7 hónapos kislányom? Már 4 hete elkezdtem a hozzátáplálást és semmi. Járt valaki hasonlóképpen?
Nem érett még rá. Ez egyértelműen arra utal. Várj egy pár napot, aztán próbáld újra. Előbb-utóbb ráérez a dologra. Ne erőltesd, hagyd, hogy a maga ütemében fejlődjön. Az nem baj, ha szopizik, sőt, az az ajánlott, hogy 1 éves korig a táplálék 90%-a anyatej legyen. Úgyhogy ne aggódj, nem lesz baj.
(Az én lányom 9 hós koráig nem evett szilárdat. Most 2 éves, nagyon jó evő, semmi baja nincs.)
Szia!
Nálunk ugyanez van dettó. :(
Az én kisfiam jövő héten lesz 7 hónapos. 3 hete kóstoltatok vele a korának megfelelő gyümiket, de semmi nem ízlik neki. Nem hajlandó kinyitni a száját, ha mégis sikerül bevarázsolnom egy kanál pépet (nevettetem), kiköpi, meg vágja a pofákat.
A dokinéni ma azt mondta, ne adjam fel ismertessem szépen sorba az ízeket vele, de ne erőltessem. Állítása szerint mivel kizárólag anyatejes baba volt eddig, kemény menet lesz, eltarthat egy darabig mire elfogad mást, de kitartás.
Neked is ezt tudom javasolni hogy kitartás és türelem! Próbálkozzatok szépen de ne erővel.
Olyat még nem hallottam, hogy egy baba úgy nőjön fel, hogy csak tejet iszik. :)
Szia!
Utolsó vagyok. Hogy álltok a hozzátáplálással? Eszik már a babád?
Szia
Sajnos még mindig nem eszik a kislányom. most arra fogom, hogy felső foga helyén az iny lila. Talán amiatt. Nem tudom. Ti hogy álltok??
Kisfiam hétfőn lett 8 hónapos és még mindig kizárólag anyatejes. Én úgy érzem már mindent megpróbáltam, de nem hajlandó kinyitni a száját. Most addig fajult a dolog, hogy már éjszaka is 2 óránként szopizik. :( A védőnő tanácstalan, súlya bőven jó. Foga nincs még.
Azt hittem Ti már jutottatok valamire, azért kérdeztem hátha tudsz adni tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!