Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Muszáj 3 napig ugyan azt adni?

Muszáj 3 napig ugyan azt adni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kisfiammal ma kezdtük a hozzátáplálást, édesburgonya volt az első, de nem volt oda érte. Adhatok neki holnap inkább almát vagy mindenkepp adjam ezt neki a 3 napos szabály szerint? Köszönöm szépen!

tegnapelőtt 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Ez a 3 napos szabály teljesen elavult. Mehet az alma vagy akármi más.
tegnapelőtt 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Semmiféle három napos szabály nincs , az 1970-es években volt , most 2024 van, szerintem olvasgatnod kéne a témában …
tegnapelőtt 17:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Múlt évben szültem. Kezdetben csináltam, de rájöttem hülyeség, mert sosem érek az ételek végére, ha betartom. Én annyit tettem végül, hogy egy nap egy új íz és ennyi.
tegnapelőtt 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is minden nap mással kínáltam. Ha valami nem tetszett a szervezetének az pár órán belül úgyis kiütközött.

Ilyen volt a tojás, kis piros foltjai lettek tőle. 5 nappal később újra adtam neki tojást, már nem foltosodott ki.

tegnapelőtt 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A 3 napos szabály elavult baromság. Ennek ellenére ne vonj le messzemenő következtetést, ha valami elsőre nem ízlik neki. Van ilyen. Lehet, hogy 2 nap múlva imádja majd.
tegnapelőtt 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi blwzünk, a gyerek első étele a karfiolleves volt. Ha megnyugtat, szedegesd szét alapanyagokra, de tök fölösleges. A tiltólistás ételeken felül én semmit nem adtam másképp, mint ahogy mi is esszük. Tehát hagymát, fűszert, mindent adtam. Itt van, él és virul, 1 éves és mindent eszik. Rajta múlna még macskakaját is.
tegnapelőtt 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a gyakori allergéneknél tartottam a 3 napot. (pl glutén, mogyoró, tojás, eper)

De hallott valaki krumpli vagy alma allergiáról? Teljesen felesleges 3 napozni ezekkel.

tegnapelőtt 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!