Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Muszáj 3 napig ugyan azt adni?

Muszáj 3 napig ugyan azt adni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kisfiammal ma kezdtük a hozzátáplálást, édesburgonya volt az első, de nem volt oda érte. Adhatok neki holnap inkább almát vagy mindenkepp adjam ezt neki a 3 napos szabály szerint? Köszönöm szépen!

dec. 10. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Ez a 3 napos szabály teljesen elavult. Mehet az alma vagy akármi más.
dec. 10. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Semmiféle három napos szabály nincs , az 1970-es években volt , most 2024 van, szerintem olvasgatnod kéne a témában …
dec. 10. 17:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Múlt évben szültem. Kezdetben csináltam, de rájöttem hülyeség, mert sosem érek az ételek végére, ha betartom. Én annyit tettem végül, hogy egy nap egy új íz és ennyi.
dec. 10. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is minden nap mással kínáltam. Ha valami nem tetszett a szervezetének az pár órán belül úgyis kiütközött.

Ilyen volt a tojás, kis piros foltjai lettek tőle. 5 nappal később újra adtam neki tojást, már nem foltosodott ki.

dec. 10. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A 3 napos szabály elavult baromság. Ennek ellenére ne vonj le messzemenő következtetést, ha valami elsőre nem ízlik neki. Van ilyen. Lehet, hogy 2 nap múlva imádja majd.
dec. 10. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi blwzünk, a gyerek első étele a karfiolleves volt. Ha megnyugtat, szedegesd szét alapanyagokra, de tök fölösleges. A tiltólistás ételeken felül én semmit nem adtam másképp, mint ahogy mi is esszük. Tehát hagymát, fűszert, mindent adtam. Itt van, él és virul, 1 éves és mindent eszik. Rajta múlna még macskakaját is.
dec. 10. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a gyakori allergéneknél tartottam a 3 napot. (pl glutén, mogyoró, tojás, eper)

De hallott valaki krumpli vagy alma allergiáról? Teljesen felesleges 3 napozni ezekkel.

dec. 10. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!