Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Nem szeretnék butaságot...

Nem szeretnék butaságot kérdezni, de idegesít és muszáj meg kérdeznem. A közmunka program alatt is ugyan azok járnak a szülés után, mint a többi munkaviszony alatt? Gondolok az anyagiakra. Azért nem tudom biztosan, mert meghatározott szerződésem van

Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
attól függ. szülés előtti 2 évben megvan a 365 nap biztosított jogviszonyod? szülés pilllanatában is lesz szerződésed? ezek a feltételei a csednek és gyednek.
2016. jún. 29. 22:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Lassan meg lessz a 2 évem folyamatos hosszabbításokkal. Meg kérdeztem a polgármestert, hogy 3 hónap múlva lejár a szerződésem és, hogy hosszabbít e. Mivel igennel válaszolt, így a következő szerződés hosszabbítás, pont egy hónappal a szülés után lessz.
2016. jún. 29. 22:34
 3/6 anonim ***** válasza:
A fizetésed 70%-a jár,családi, 2 évig utána csak gyes 1 évig és a családi.
2016. jún. 29. 23:13
 4/6 anonim ***** válasza:
akkor járni fog. ahogy az utolsó válaszoló írja, 70%.
2016. jún. 29. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Szülés után ő nem fog hosszabbítani már szerintem,lehet nem is tud,ha ellátáson vagy. Nekem is szülés után jár le,eszembe se volt,hogy hosszabbitsanak.
2016. jún. 30. 04:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem is kell szülés után hosszabbítani az ellátáshoz való jogosultsághoz.

A szüléskor kell biztosítottnak lenni, illetve a biztosítotti jogviszonynak már a csed folyósítása alatt megszűnni.

2016. jún. 30. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!