Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hogy adhatok aszaltszilvát a...

Hogy adhatok aszaltszilvát a 7,5 hósomnak? Szabad egyáltalán,hisz s haja is rajta? Áztatom és turmixolom? Mióta hozzátáplálunk alig kakil,akkor is keményet,már megőrülök. Mindennap eszik zabpelyhet,teát,vizet.

Figyelt kérdés
okt. 3. 00:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nàlunk is hasonló volt, de a kisfiam nem is nagyon ivott vizet, csak anyatejet volt hajlandó fogyasztani, az meg egyre kevesebb volt...

De én úgy olvastam, hogy az aszaltszilvánál kezdetben azt is próbálhatod, hogy csak az áztatóvizet adod oda neki (én pl. azzal kevertem az olyasmit, amibe bele lehet tenni, mint mondjuk a törtkrumpli, pürék stb.).

A jó érett banánt is ajánlják.

És persze a sok folyadék... nekünk magától helyrejött, ahogy elfogadta a vizet és hajlandó volt rendesen inni.

okt. 3. 00:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Zsiradékot kap?
okt. 3. 09:18
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
Az ebédjébe tegyél mindig egy kanál olajat, amúgy nálunk bevált még a mecsek te egy teáskanál cukorral.
okt. 3. 09:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen mostanaban teszek olajat,par napja
okt. 3. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Sima szilva illetve 100%-os szilvalekvár egyszerűbb ebben a korban.
okt. 3. 14:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Sima szilvat mindennap kap,azzal főzöm a zabpelyhet
okt. 3. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!