11 hónapos kislányom talán mézeskalács morzsàt evett, lehet baja?
Figyelt kérdés
Igazából 1,5 hét múlva lesz dátum szerint 12 hónapos. Kaptunk egy előrecsomagolt, cukormázas (diszitett mézeskalácsot). A kisfiam megette és olyan helyen hagyta a tányérját, ahol a kicsi elérte és ugyan már csak morzsa volt benne, de egy pillanat töredéke alatt fogdosta és ugy lattam hogy nyalogatta, mire odaértem. Teljesen be vagyok pánikolva. A papíron az áll, hogy augusztusban készült a termék és 6 hónapig fogyasztható. Most nyilván ez csak mellékes info. De gondoltam leírom. Szerintetek lehet baja? Annyira ideges vagyok. 😣😣😣 haragszom is magamra.szept. 26. 17:34
21/21 anonim válasza:
Könyörgöm, akik lepontozgatnak, először írjátok be Google-ba és OLVASSATOK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!