11 hónapos kislányom talán mézeskalács morzsàt evett, lehet baja?
#9! Köszi, hogy nem sértődsz meg😁 Tényleg érdekelt, mert annyi ilyen kérdés van itt terhesen is. Én is paramama voltam az első trimeszterben vérzések miatt, mert már volt előtte vetélésem, az is úgy indult. Hát, itt majdnem szétszedtek és mindenki azt jósolta, hogy később még idegbetegebb leszek🙄 Én tudtam, hogy nem, mert a parám jogos. Hónapról hónapra lettem sokkal lazább, ahogy múltak az okok. Már megvan a babám és tudom, hogy alapvetően paramama vagyok, de most például pont nem annyira, mert erre a korszakra nem jellemzők a félelmeim. Majd ha már jön-megy, megehet dolgokat(nem a mézes süti morzsájára gondolok🤣), hanem tárgyakra, amihez valahogy hozzájut és megfulladhat, ilyesmi. Na, akkor újra paramama leszek.
Utolsó! Kezet fogatunk😃 pedig nekem már második gyerek, de nem sokat lazultam.. mondjuk igy leírva valóban nevetsegesen hangzik🙄🤪 remélem az is marad, inkàbb röhögök magamon egy jót. Az se zavar ha mások is😜.
Ezzel a mézzel meg butulizmussal amugy a nagynál is paráztam, mert ugye ami bejut azt kivenni már nem tudom a kisgyomrából. Na mindegy, remélem nem lesz baja és csak bugyuta kérdésként marad ez itt. 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!