Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 11 hónapos kislányom talán...

11 hónapos kislányom talán mézeskalács morzsàt evett, lehet baja?

Figyelt kérdés
Igazából 1,5 hét múlva lesz dátum szerint 12 hónapos. Kaptunk egy előrecsomagolt, cukormázas (diszitett mézeskalácsot). A kisfiam megette és olyan helyen hagyta a tányérját, ahol a kicsi elérte és ugyan már csak morzsa volt benne, de egy pillanat töredéke alatt fogdosta és ugy lattam hogy nyalogatta, mire odaértem. Teljesen be vagyok pánikolva. A papíron az áll, hogy augusztusban készült a termék és 6 hónapig fogyasztható. Most nyilván ez csak mellékes info. De gondoltam leírom. Szerintetek lehet baja? Annyira ideges vagyok. 😣😣😣 haragszom is magamra.
szept. 26. 17:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%
Én néha veszek győri édest magamnak, párszor már adtam a 10 hónapos babámnak is mert kívánta. Nemrég olvastam, hogy méz is van benne. Semmi baja nem lett, de egyébként ha a mézet nem is hőkezelik, a kekszet biztosan, mivel sült.
szept. 26. 18:50
 12/21 anonim ***** válasza:
33%
11-es, a hokezeles semmit nem er botulizmus ellen 1 ev alatt.
szept. 26. 18:52
 13/21 A kérdező kommentje:
Írnak mindenfélét. Hogy hat a hőkezelés meg nem hat. Nem tudom, a gyerekorvos viszont inkább megmosolygott mint aggódott. Azt mondta nyugodtan ehetne is belőle. De nyilván eszemben sincs adni neki.
szept. 26. 19:11
 14/21 anonim ***** válasza:
84%

#9! Köszi, hogy nem sértődsz meg😁 Tényleg érdekelt, mert annyi ilyen kérdés van itt terhesen is. Én is paramama voltam az első trimeszterben vérzések miatt, mert már volt előtte vetélésem, az is úgy indult. Hát, itt majdnem szétszedtek és mindenki azt jósolta, hogy később még idegbetegebb leszek🙄 Én tudtam, hogy nem, mert a parám jogos. Hónapról hónapra lettem sokkal lazább, ahogy múltak az okok. Már megvan a babám és tudom, hogy alapvetően paramama vagyok, de most például pont nem annyira, mert erre a korszakra nem jellemzők a félelmeim. Majd ha már jön-megy, megehet dolgokat(nem a mézes süti morzsájára gondolok🤣), hanem tárgyakra, amihez valahogy hozzájut és megfulladhat, ilyesmi. Na, akkor újra paramama leszek.

szept. 26. 19:30
 15/21 A kérdező kommentje:

Utolsó! Kezet fogatunk😃 pedig nekem már második gyerek, de nem sokat lazultam.. mondjuk igy leírva valóban nevetsegesen hangzik🙄🤪 remélem az is marad, inkàbb röhögök magamon egy jót. Az se zavar ha mások is😜.

Ezzel a mézzel meg butulizmussal amugy a nagynál is paráztam, mert ugye ami bejut azt kivenni már nem tudom a kisgyomrából. Na mindegy, remélem nem lesz baja és csak bugyuta kérdésként marad ez itt. 🙏

szept. 26. 19:34
 16/21 anonim ***** válasza:
60%
Semmi baja nem lesz. Az én gyerekem korábban is evett mézes kekszet, kolbászt, szalonnát, stb, és még itt van, egy éves lesz okt 21-en
szept. 26. 20:15
 17/21 A kérdező kommentje:
Hú utolsó! Te nagyon bátor vagy. Én örülök, hogy nálatok nem lett semmi baj, legalább megnyugtat, hogy ilyen is van, és nincs para. Köszi a választ!
szept. 26. 21:55
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem bator, felelotlen.
szept. 27. 04:31
 19/21 anonim ***** válasza:
79%
18# nem vagyok felelőtlen. Csak bolti bevizsgált ételt kapott mindig, és hokezelve, nem nyersen.
szept. 27. 07:18
 20/21 anonim ***** válasza:
78%
De igen, segít a hőkezelés, mivel a 120 fok fölötti hőmérsékletre nagyon érzékeny.
szept. 27. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!